dinsdag 30 mei 2006

Herfst !

Buiten is het na een fikse hagelbui weer oude wijven aan het regenen, dus weer niet buitenzitten.. Nu, het is druk genoeg, ik sta weer hopeloos achter met het verwerken van foto's filmpjes en andere dingen. Het concert in Brussel is ook al weer zo'n drie weken geleden, maar was de moeite, vooral het Malinese luik was een verrassing. De slideshow ervan is eindelijk afgeraakt. Ook de dag erna was de moeite, met kalebassengedruis in Tervuren. Mooie workshop kalebas met Sidiki Camara, een ware meester, mooie muziek van Nfaly Kouyaté en Ba Cissoko en Sidiki met leerlingen gaven een prachtig stukje percussie weg op kalebas - om weer van na te genieten.
Ook het leerlingenfeest in de Centrale is weer achter de rug, met derbouka, saz, ud en balafoon van Moussa, een gezellige zondagnamiddag was dat in Gent.
En dan vergeet ik nog verleden donderdag in Boechout, de Sfinksmarkt, wel koud, nat (ze hebben daar een patent op gekregen denk ik), maar de moeite met sabar (een paar keer op mijn vingers gemept en dat doet geen deugd) en Braziliaanse percussie - ook nog foto's die moeten verwerkt worden. Het is dus nog niet zo slecht dat het eens regent...

Geen opmerkingen: