maandag 25 juli 2005

Zondag
Zondag stond Antwerpen op het programma, het was de laatste voorstelling van Royale de Luxe op het Sint-Jansplein. Het was afwachten, want het begon te regenen vanin Brugge. Toch stond er al een file wachtenden om halfdrie op het plein (voorstelling begon om vier uur) en we mochten toch binnen. Iedereen kreeg een plastic zakje om de billetjes droog te houden en het was dan wachten geblazen - zo'n uur in de regen. Toch moeten die theatermensen een speciale engelbewaarder hebben : een paar minuten voor vier hield het op met regenen en bij de laatste Hamletzinnen begon het terug te druppelen. Nadien goot het bakken water.

Royale de Luxe : Sint-Jansplein

Alleen op het Stuivenbergplein lieten ze het niet aan hun hart komen, daar werd er door de plaatselijke jeugd duchtig verder gevoetbald en gesupporterd.


Rotterdamstraat Antwerpen

En ook in de omgeving van die pleinen zijn nog mooie gevels te bewonderen, maar wel nog minder gerenoveerd. Het was dus een weekend om u tegen te zeggen, maar weer een hele hoop mooie herinneringen bijeengesprokkeld en weer nieuwe wijken verkend.Geen opmerkingen: